(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Strakatá broskvová bublanina
Potřebné ingredience
viz. níže
Postup přípravy
6 žloutků utřeme s 240g moučkového cukru a 200g Hery. Třeme do pěny, přidáme 7 lžic mléka, 1 lžíci rumu, citronovou kůru a 300g polohrubé mouky smíchané s 1/2 prdopeče. Odebereme 1/3 těsta a ponecháme jí bílou. Do 2/3 těsta přidáme 3 lžíce kakaa. Bílky vyšleháme v tuhý sníh a přiměřeně rozdělíme mezi bílou a tmavou část.
Vyžší plech vymažeme a vysypeme moukou. Na dno dáme tmavé těsto, na něj světlé a poklademe hustě dílky broskví, které trošku vtlačíme.
Dáme péci...broskve nám pak na řezu udělají krásnou kresbu se světlým těstem.
Ještě teplé posypeme skořicovým cukrem!
Jsou skvělé!!
Večer vložím fotku řezu.
Vyžší plech vymažeme a vysypeme moukou. Na dno dáme tmavé těsto, na něj světlé a poklademe hustě dílky broskví, které trošku vtlačíme.
Dáme péci...broskve nám pak na řezu udělají krásnou kresbu se světlým těstem.
Ještě teplé posypeme skořicovým cukrem!
Jsou skvělé!!
Večer vložím fotku řezu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé